Залишайтеся з нами

Техніка

Hisun 400: технические характеристики и особенности использования квадроцикла

Опубліковано

Китайская техника производства Hisun пользуется популярностью во всем мире. Квадроциклы, выпускаемые под этим брендом, характеризуются стильным дизайном, высокой проходимостью и качественной сборкой. При этом их стоимость относительно доступна. Одной из лучших моделей производителя является Hisun 400.

Технические характеристики и особенности техники

Одним из основных параметров любого мотовездехода является мощность двигателя. Квадроцикл Hisun 400 оснащается одноцилиндровым четырехтактным ДВС на 27 лошадиных сил. Такой мощности вполне достаточно для участия в спортивных соревнованиях, езды по бездорожью.

Основные технические характеристики устройства:

● объем мотора составляет 400 см3;

● тип привода — полный;

● мотор — четырехтактный, карбюраторный;

● тип ДВС — одноцилиндровый;

● запуск двигателя осуществляется с помощью электростартера;

● система охлаждения — жидкостная;

● тип топлива — бензин;

● коробка передач — вариатор клиноременного типа;

● задняя подвеска — маятниковая, передняя — независимая;

● клиренс — 21 см;

● объем бензобака — 10,5 л;

● конструкционный вес — 270 кг.

Инжекторный впрыск топлива обеспечивает оптимизацию расхода и качественную динамику. Жидкостная система охлаждения обеспечивает стабильную работу двигателя и предотвращает его перегрев даже при высокой нагрузке.

Особенности ухода за мотовездеходом

Чтобы исключить появление очагов коррозии на кузове, храните технику в сухом и вентилируемом гараже. Ржавчина является следствием скопления конденсата и длительного воздействия влаги на металлическом корпусе. Качественная вентиляция — одно из требований к хранению техники.

Если мотовездеход куплен недавно, нужно правильно обкатать аппарат. Обкатка представляет собой процесс притирки поршневых колес к цилиндрам. Это важный этап, обеспечивающий оптимальную теплоотдачу и предотвращающий серьезные поломки в работе мотора. Правильная обкатка позволит исключить вероятность прогорания или заклинивания поршня.

При обкатке нужно учитывать следующие моменты:

● прежде чем совершить поездку, дайте мотору поработать несколько минут на холостом ходу;

● передвигайтесь на разных оборотах, периодически ускоряясь и притормаживая двигателем;

● не буксируйте другую технику и прицепы во время обкатки, это увеличит нагрузку на двигатель, а вам нужно этого избежать;

● обкатка производится 500 км, после нее сразу меняйте моторную жидкость и фильтр.

Замену масла рекомендуется делать каждые 1000 км, если квадроцикл используется в жестких условиях, а нагрузка на двигатель — высокая. В остальных случаях расходный материал меняется в соответствии с техническим руководством. Проверять уровень масла следует после каждого выезда. Это позволит своевременно определить утечку и наличие эмульсии. Помимо моторной жидкости, периодически должна меняться тормозная, а также антифриз.

После каждой поездки следует мыть технику, тщательно удаляя всю грязь. Если для этого используются мойки высокого давления, не наводите струю на радиатор, переключатели, электрику. Не допускается попадание воды в воздушный фильтр. Мотовездеход протирается тканью из микрофибры после каждой мойки. На окрашенные металлические элементы кузова допускается нанесение защитного воска. Это придаст блеск корпусу и предотвратит негативное воздействие грязи.

Источник: minitraktor-ukr.com.ua

Читати далі

Арт новини

ICA Miami – зухвалий проект пропонує електромобіль, якого ви ніколи не бачили раніше

Опубліковано

Редактор

Однією з вражаючих речей на минулорічному Суперкубку були рекламні ролики – зокрема, реклама електромобілів. З тих пір з’явився шквал новин про майбутній парк автомобілів, що працюють на зеленій енергії. Однак рідко хто замислюється над тим, яким чином з’явився дизайн цих автомобілів, які скорочено називаються електромобілями.

У цікавій співпраці з Lexus та ICA Miami архітектор Сучі Редді (Suchi Reddy) створив інсталяцію, яка намагається відобразити принципи дизайну, що керували формою нового Lexus Electrified Sport.

Shaped By Air на виставці ICA Miami. ФОТО СТІВА БЕНІСТІ

Результатом, встановленим на подвір’ї ICA в Маямі, стала велика скульптура під назвою “Shaped By Air” (“Сформована повітрям”). Зелені вигнуті панелі представляють абстрактний тропічний ліс, в який то в’ється, то вислизає срібляста форма. Очевидно, що це автомобіль, але він також може бути подвійною абстрактною скульптурою.

Під час дискусії на ICA Редді говорила про своє бажання представити автомобіль як менш твердий і більш швидкоплинний. Вона постійно експериментувала у своїй студії, щоб досягти цього ефекту.

“Світло і тінь завжди знаходяться у мене в голові”, – сказала Редді. “У майстерні я брала металеві форми, з якими працювала, і гралася з різною інтенсивністю світла, відкидаючи їхні тіні на стіну”.

Іншою частиною процесу було відвідування студії, де розроблявся Lexus Electrified Sport, разом з іншими моделями Lexus.

“Це було схоже на секретну лабораторію. Для мене було великою честю побачити концепт-кари, процес їх створення”, – сказав Редді. У дизайн-студії Алекс Шен пояснив, що їх керівним принципом дизайну було спробувати зробити автомобіль, сформований повітрям, повністю співзвучний аеродинаміці.

Коли її дизайн був завершений, прийшов час будувати. Скульптура була побудована з використанням металу, який був зігнутий і сформований навколо дерев’яних форм, які вона спочатку виготовила. Вбита у форму за допомогою двостороннього молотка, з міддю на одному кінці для формування, зі шкірою на іншому для обробки, скульптура повільно оживала.

Редді особливо приваблював цей процес, тому що вона відчувала, що він надає скульптурі дуже ручної роботи. Намагаючись ще більше відповідати девізу “shaped by air” (“сформована повітрям”), скульптура випускає пару, яка м’яко покриває скульптуру туманним туманом.

Тепер, коли робота вийшла у світ, це лише початок життя скульптури, зазначив Редді.

“Ця скульптура проживе кілька тижнів у Майамі, – сказав Редді. “Але нам подобається те, що вона досить портативна, тому ми можемо возити її по всьому світу. Я з нетерпінням чекаю на те, на що вона може надихнути”.

Читати далі

Техніка

Короткий посібник із вибору чохла для телефону

Опубліковано

Редактор

Чохол для телефону, в першу чергу, призначений для захисту корпусу від подряпин, екрана від тріщин, а решти всіх компонентів від механічних впливів. Однак це не означає, що чохол для телефону повинен мати нудний дизайн. Цей аксесуар можна легко підібрати під свій характер та зробити частиною свого стилю. До речі, вибрати класний чохол для смартфона можна тут https://www.aks.ua/uk/catalog/chehly-dlya-mobilnyh-telefonov/brend-telefona/samsung

Які варіанти вибирають користувачі найчастіше?

 Найбільш популярні моделі чохлів для телефонів – це класичні рішення, які витримані в приглушених тонах. Насамперед це пов’язано з повсякденним способом життя користувачів. Якщо ваш стиль одягу строгий, то строкатий розмальований аксесуар порушить ретельно підготовлену стилістику. В цьому випадку найкраще підійдуть шкіряні модельні чохли. Також доречно виглядатимуть звичайні силіконові аксесуари приглушених відтінків. 

 Однак без проблем на озброєнні можна мати кілька модних кейсів різних кольорів, підібраних до повсякденного та святкового одягу, тоді ви точно станете майстром стилю! Наприклад, ніколи не потрібно відмовлятися від більш індивідуального дизайну. І коли це доречно, можна «одягнути» свій смартфон у модний чохол з більш химерним характером.

Який чохол варто розглянути до покупки?

Якщо смартфон експлуатується в екстремальних умовах, то розумним рішенням буде покупка броньованого кейсу. Так, такий аксесуар виглядає масивно та приховує дизайн смартфона. Однак основне завдання такої конструкції – це надійний захист телефону, який здатний витримувати сильні удари, падіння з великої висоти та контакт із гострими предметами. До речі, броньовані чохли здатні захистити не тільки корпус телефону, але й за рахунок виступаючих бортів досить непогано зберігають цілісність дисплея під час падіння.  

Вибір залежить від сфери експлуатації

 Звичайно ж, смартфон необхідно оснащувати додатковим захистом відразу ж після його покупки. Вибір чохла повинен базуватися не тільки на смакових уподобаннях користувача, але залежати від манери та середовища використання телефону. Тільки тоді смартфон і виглядатиме стильно, і рівень його безпеки зберігатиметься.

Читати далі

Техніка

Stylus.ua оголосив великий вересневий розпродаж дитячих смарт-годинників

Опубліковано

Редактор

Дитячі смарт-годинники сьогодні не лише девайс, який уособлює собою прогрес та цифрову обізнаність юного покоління. Для батьків це маст хев гаджет для забезпечення дитячої безпеки. Напередодні Першого вересня інтернет-магазин Stylus.ua оголосив акцію, за якою деякі модели розумних годинників для дітей можна купити зі знижкою до 50%.

Що вміє дитячий смарт-годинник

Перш за все, дитячий смарт-годинник, це засіб зв’язку. За його допомогою можна отримувати та виконувати дзвінки, в тому числі відео-дзвінки. Також він має функцію встановлення екстреного зв’язку з батьками за допомогою лише однієї кнопки.

Крім цього, всі моделі смарт-годинників мають вбудований GPS-навігатор, який не лише дає можливість орієнтуватись на місцевості, а й відмічати та відправляти повідомлення про своє місцезнаходження.

Звичайно, що годинник має головний екран, на якому відображаються дата та час. Є можливість поставити будильник та нагадування, сигнал про які буде відображатись на головному екрані.

Щоб дитина була постійно на зв’язку, виробники забезпечують водонепроникність корпусу, щоб годинник не потрібно було знімати в басейні, душі та у відкритих водоймах.

Трекер кроків не лише допомагає слідкувати за фізичною активністю дитини, а й визначати його місцезнаходження на даний момент.

Деякі моделі надають батькам дистанційний доступ до відео- та фото-контенту дитини.

Який розумний годинник вибрати

На сайті Stylus.ua представлен великий вибір смарт-годинників різних відомих брендів.

Обирати годинник необхідно за наступними критеріями:

  • набор функцій;
  • бюджет;
  • дизайн та колір.

Якщо набір функцій – це те, що потрібно проаналізувати батькам, то вибір кольору та дизайну варто віддати на розсуд дитини. Це вона буд носити гаджет, і він повинен їй подобатись, співпадати з кольором одягу та відповідати індивідуальному стилю.

На сайті Stylus.ua представлені смарт-годинники для дітей в різних кольорових рішеннях, а також в різному дизайні. Можна вибрати не лише стиль, а й форму годинника.

Щоб купити смарт-годинник для дитини за півціни, необхідно знайти на сайті інтернет-магазину Stylus.ua, знайти неоьбхідну модель та оформите покупку до 11 вересня.

На сайті також є нова опція – оплата за товар криптовалютою. Кожний покупець, який озрахується криптой, отримає можливість виграти тринадцятий айфон та гарантовано отримає безкоштовну доставку “Новою поштою”.

Читати далі

Читають

© 2012-2024 Арт Новини | Art News. Всі права захищені. Використання будь-яких розміщених на сайті матеріалів дозволяється за вказівкою прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на Art-News.com.ua. Посилання розміщується незалежно від повного чи часткового використання матеріалів. Гіперпосилання має бути розміщене в першому абзаці цитованого матеріалу.