Залишайтеся з нами

Техніка

Музыкальный магазин JAM – мультибрендовая сеть Украины

Опубліковано

На отечественном рынке музыкальных товаров в Украине несложно найти качественные инструменты, оборудование. Помимо стандартного ассортимента, музыкальный магазин JAM предлагает запчасти для профессионального ремонта и восстановления гитар, скрипок, звуковой и световой аппаратуры.

  1. Крупнейшая мультибрендовая сеть Украины продает все известные марки качественных музыкальных товаров в пяти торговых точках Киева, в двух центрах продаж – Днепра, Ивано-Франковска.
  2. Магазин музыкальных инструментов реализует товары через интернет-магазин с большим ассортиментом, включающим более 9000 товаров разного назначения – покупателям любого города Украины доступны клавишные, струнные, смычковые, духовые, ударные инструменты 60 брендов и торговых марок по низким ценам.
  3. Покупателями торговой сети являются ученики, студенты музыкальных учебных заведений, музыканты, профессионально занимающиеся музыкой, преподаватели.

История развития бренда JAM

Первый магазин был открыт в начале 2000-х годов, а сегодня JAM – структурированная компания с семью торговыми центрами в крупных городах Украины – Днепре, Киеве, Ивано-Франковске.

  1. Трехэтажный магазин в Киеве – многоплановый центр, на нижнем уровне которого функционирует сервис по обслуживанию музыкальных инструментов, на трех уровнях располагаются залы с инструментами, кабинами для прослушивания.
  2. На территории торгового комплекса площадью 850 кв. м. работает Студия Музыкального Развития JAM. Начинающие музыканты осваивают технику аккордов на гитаре, развивают слух, ритм с помощью смычковых и ударных инструментов. Детские уроки сольфеджио проходят с использованием пианино, чтобы настраивать голос на плавильный лад, тренировать слух и ритмику.
  3. Фирма JAM уделяет время выездным мероприятиям, когда профессиональные музыканты – гитаристы, пианисты, скрипачи – проводят мастер-классы, выступления перед студентами, школьниками для популяризации классического и современного музыкального искусства.
  4. С 2010 года работает Гитарная Сервисная Станция, где осуществляют замену струн, ремонт оборудования для звукозаписи, установок для сцены, электро и акустических гитар, других инструментов.

Партнерская сеть JAM и доступность ассортимента

По всей Украине работают магазины-партнеры, сотрудничество с которыми поддерживает принадлежность к мультибрендовой сети, благодаря чему всем жителям доступны любые товары из 9000 наименований интернет-магазина. Покупатели заказывают по каталогам любую модель, которую затем привозят в торговую точку, а заказчик получает редкие детали, запчасти, инструменты там, где он живет. Сегодня партнерская сеть продолжает развиваться, чтобы увеличить доступность хороших электрогитар, скрипок, аксессуаров для занятий музыкой. Через партнерскую сеть удобно покупать крупногабаритные и тяжеловесные инструменты – пианино, контрабасы, ударники, оборудование для сцены, для проведения фестивалей и музыкальных мероприятий.

Преимущества покупки в интернет-магазине JAM

Разнообразный ассортимент и приемлемые условия покупки привлекают покупателей. Электронный режим заказа и оформления упрощает процесс покупки и экономит время клиентов.

  1. Электронный каталог обновляют каждые 15 минут, поэтому покупатель может быстро найти, в какой торговой точке находится нужная модель электромузыкальных инструментов.
  2. Со стационарного телефона доступны бесплатные звонки для технической поддержки и консультаций. В штате компании работают неравнодушные к музыке люди, имеющие начальное музыкальное образование, поэтому могут ответить на разные специфичные вопросы, касающиеся приобретения и выбора инструментов.
  3. Торговая сеть наладила сотрудничество с производителями по всему миру без посредников. Цены на инструменты самые низкие в Украине, а изделия исключительного качества, оригинальные версии от 60 брендов-производителей.
Читати далі

Арт новини

ICA Miami – зухвалий проект пропонує електромобіль, якого ви ніколи не бачили раніше

Опубліковано

Редактор

Однією з вражаючих речей на минулорічному Суперкубку були рекламні ролики – зокрема, реклама електромобілів. З тих пір з’явився шквал новин про майбутній парк автомобілів, що працюють на зеленій енергії. Однак рідко хто замислюється над тим, яким чином з’явився дизайн цих автомобілів, які скорочено називаються електромобілями.

У цікавій співпраці з Lexus та ICA Miami архітектор Сучі Редді (Suchi Reddy) створив інсталяцію, яка намагається відобразити принципи дизайну, що керували формою нового Lexus Electrified Sport.

Shaped By Air на виставці ICA Miami. ФОТО СТІВА БЕНІСТІ

Результатом, встановленим на подвір’ї ICA в Маямі, стала велика скульптура під назвою “Shaped By Air” (“Сформована повітрям”). Зелені вигнуті панелі представляють абстрактний тропічний ліс, в який то в’ється, то вислизає срібляста форма. Очевидно, що це автомобіль, але він також може бути подвійною абстрактною скульптурою.

Під час дискусії на ICA Редді говорила про своє бажання представити автомобіль як менш твердий і більш швидкоплинний. Вона постійно експериментувала у своїй студії, щоб досягти цього ефекту.

“Світло і тінь завжди знаходяться у мене в голові”, – сказала Редді. “У майстерні я брала металеві форми, з якими працювала, і гралася з різною інтенсивністю світла, відкидаючи їхні тіні на стіну”.

Іншою частиною процесу було відвідування студії, де розроблявся Lexus Electrified Sport, разом з іншими моделями Lexus.

“Це було схоже на секретну лабораторію. Для мене було великою честю побачити концепт-кари, процес їх створення”, – сказав Редді. У дизайн-студії Алекс Шен пояснив, що їх керівним принципом дизайну було спробувати зробити автомобіль, сформований повітрям, повністю співзвучний аеродинаміці.

Коли її дизайн був завершений, прийшов час будувати. Скульптура була побудована з використанням металу, який був зігнутий і сформований навколо дерев’яних форм, які вона спочатку виготовила. Вбита у форму за допомогою двостороннього молотка, з міддю на одному кінці для формування, зі шкірою на іншому для обробки, скульптура повільно оживала.

Редді особливо приваблював цей процес, тому що вона відчувала, що він надає скульптурі дуже ручної роботи. Намагаючись ще більше відповідати девізу “shaped by air” (“сформована повітрям”), скульптура випускає пару, яка м’яко покриває скульптуру туманним туманом.

Тепер, коли робота вийшла у світ, це лише початок життя скульптури, зазначив Редді.

“Ця скульптура проживе кілька тижнів у Майамі, – сказав Редді. “Але нам подобається те, що вона досить портативна, тому ми можемо возити її по всьому світу. Я з нетерпінням чекаю на те, на що вона може надихнути”.

Читати далі

Техніка

Короткий посібник із вибору чохла для телефону

Опубліковано

Редактор

Чохол для телефону, в першу чергу, призначений для захисту корпусу від подряпин, екрана від тріщин, а решти всіх компонентів від механічних впливів. Однак це не означає, що чохол для телефону повинен мати нудний дизайн. Цей аксесуар можна легко підібрати під свій характер та зробити частиною свого стилю. До речі, вибрати класний чохол для смартфона можна тут https://www.aks.ua/uk/catalog/chehly-dlya-mobilnyh-telefonov/brend-telefona/samsung

Які варіанти вибирають користувачі найчастіше?

 Найбільш популярні моделі чохлів для телефонів – це класичні рішення, які витримані в приглушених тонах. Насамперед це пов’язано з повсякденним способом життя користувачів. Якщо ваш стиль одягу строгий, то строкатий розмальований аксесуар порушить ретельно підготовлену стилістику. В цьому випадку найкраще підійдуть шкіряні модельні чохли. Також доречно виглядатимуть звичайні силіконові аксесуари приглушених відтінків. 

 Однак без проблем на озброєнні можна мати кілька модних кейсів різних кольорів, підібраних до повсякденного та святкового одягу, тоді ви точно станете майстром стилю! Наприклад, ніколи не потрібно відмовлятися від більш індивідуального дизайну. І коли це доречно, можна «одягнути» свій смартфон у модний чохол з більш химерним характером.

Який чохол варто розглянути до покупки?

Якщо смартфон експлуатується в екстремальних умовах, то розумним рішенням буде покупка броньованого кейсу. Так, такий аксесуар виглядає масивно та приховує дизайн смартфона. Однак основне завдання такої конструкції – це надійний захист телефону, який здатний витримувати сильні удари, падіння з великої висоти та контакт із гострими предметами. До речі, броньовані чохли здатні захистити не тільки корпус телефону, але й за рахунок виступаючих бортів досить непогано зберігають цілісність дисплея під час падіння.  

Вибір залежить від сфери експлуатації

 Звичайно ж, смартфон необхідно оснащувати додатковим захистом відразу ж після його покупки. Вибір чохла повинен базуватися не тільки на смакових уподобаннях користувача, але залежати від манери та середовища використання телефону. Тільки тоді смартфон і виглядатиме стильно, і рівень його безпеки зберігатиметься.

Читати далі

Техніка

Stylus.ua оголосив великий вересневий розпродаж дитячих смарт-годинників

Опубліковано

Редактор

Дитячі смарт-годинники сьогодні не лише девайс, який уособлює собою прогрес та цифрову обізнаність юного покоління. Для батьків це маст хев гаджет для забезпечення дитячої безпеки. Напередодні Першого вересня інтернет-магазин Stylus.ua оголосив акцію, за якою деякі модели розумних годинників для дітей можна купити зі знижкою до 50%.

Що вміє дитячий смарт-годинник

Перш за все, дитячий смарт-годинник, це засіб зв’язку. За його допомогою можна отримувати та виконувати дзвінки, в тому числі відео-дзвінки. Також він має функцію встановлення екстреного зв’язку з батьками за допомогою лише однієї кнопки.

Крім цього, всі моделі смарт-годинників мають вбудований GPS-навігатор, який не лише дає можливість орієнтуватись на місцевості, а й відмічати та відправляти повідомлення про своє місцезнаходження.

Звичайно, що годинник має головний екран, на якому відображаються дата та час. Є можливість поставити будильник та нагадування, сигнал про які буде відображатись на головному екрані.

Щоб дитина була постійно на зв’язку, виробники забезпечують водонепроникність корпусу, щоб годинник не потрібно було знімати в басейні, душі та у відкритих водоймах.

Трекер кроків не лише допомагає слідкувати за фізичною активністю дитини, а й визначати його місцезнаходження на даний момент.

Деякі моделі надають батькам дистанційний доступ до відео- та фото-контенту дитини.

Який розумний годинник вибрати

На сайті Stylus.ua представлен великий вибір смарт-годинників різних відомих брендів.

Обирати годинник необхідно за наступними критеріями:

  • набор функцій;
  • бюджет;
  • дизайн та колір.

Якщо набір функцій – це те, що потрібно проаналізувати батькам, то вибір кольору та дизайну варто віддати на розсуд дитини. Це вона буд носити гаджет, і він повинен їй подобатись, співпадати з кольором одягу та відповідати індивідуальному стилю.

На сайті Stylus.ua представлені смарт-годинники для дітей в різних кольорових рішеннях, а також в різному дизайні. Можна вибрати не лише стиль, а й форму годинника.

Щоб купити смарт-годинник для дитини за півціни, необхідно знайти на сайті інтернет-магазину Stylus.ua, знайти неоьбхідну модель та оформите покупку до 11 вересня.

На сайті також є нова опція – оплата за товар криптовалютою. Кожний покупець, який озрахується криптой, отримає можливість виграти тринадцятий айфон та гарантовано отримає безкоштовну доставку “Новою поштою”.

Читати далі

Читають

© 2012-2024 Арт Новини | Art News. Всі права захищені. Використання будь-яких розміщених на сайті матеріалів дозволяється за вказівкою прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на Art-News.com.ua. Посилання розміщується незалежно від повного чи часткового використання матеріалів. Гіперпосилання має бути розміщене в першому абзаці цитованого матеріалу.